In het gastronomisch restaurant Centpourcent* verwent sterrenchef Axel Colonna-Cesari foodies, families en professionals met een verrassende combinatie van edele smaak en verfijnde textuur, traditionele ingrediënten en innovatieve kooktechnieken. Onder deskundige begeleiding van de gastvrouw Anneleen Soethaert zorgt het Centpourcent-team voor een ontspannen atmosfeer, waarbij de meergangenmenu's volledig tot hun recht komen. Een bezoek aan Centpourcent is een culinaire ervaring, die alle zintuigen prikkelt en waarbij puur genieten voorop staat.

Menu Reserveren Cadeaubon 

Centpourcent in MICHELIN Gids 2019
Centpourcent bij Gault&Millau
Certificaat van uitmuntendheid bij TripAdvisor






Reserveren

Raadpleeg onze reservatiekalender en plan uw bezoek aan Centpourcent.

Reserveer nu

Online cadeaubon bestellen

Bent U op zoek naar een origineel geschenk voor een echte levensgenieter, dan zit U met een cadeaubon van Centpourcent gegarandeerd goed!

Cadeaubon online bestellen

Blog

14 oktober 2024 - Winemaker's Dinner - Netwerkevent

Tijdens deze avond hebben we de eer om enkele gerenommeerde Zuid-Afrikanse wijnmakers te verwelkomen, waaronder Ntsiki Biyela van Aslina en Julia Joubert van Joubert Tradauw. Sommelier Bram Moens zal u door de wijnen leiden en de perfecte combinaties met de gerechten toelichten. Geniet van een onvergetelijke culinaire ervaring met gastronomische 5-gangenmenu, waarbij elke gang vergezeld wordt door twee zorgvuldig geselecteerde wijnen.  

Lees meer

Blond Ale 7% - Session 4.5% - Tripel 8.5%

Drie bieren van Centpourcent, gemaakt door Jef Meynen in Brouwerij Anders te Halen, die in een mooie cadeauverpakking te koop worden aangeboden. Ideale cadeau!

Lees meer

Vacature Chef de Partie / Patissier (m/v)

Wil je ook deel uitmaken van het Centpourcent-keukenteam? Sterrenchef Axel Colonna-Cesari is op zoek naar gemotiveerde en ervaren medewerkers om het keukenteam te versterken. Geïnteresseerden kunnen spontaan solliciteren door hun curriculum vitae (CV) ter attentie van Anneleen Soethaert of Axel Colonna-Cesari te sturen naar info@centpourcent.be

Lees meer