Het team van Centpourcent

Sinds januari 2011 zet het gemotiveerde team van Centpourcent zich dagelijks in om zowel particuliere als zakelijke bezoekers gastronomisch te verwennen in een ontspannen atmosfeer. In de restaurantgids Gault&Millau 2012 verscheen Centpourcent als hoogste nieuwkomer met een beoordeling van 15/20 én als lievelingsadres 'Coup de coeur'. De gastronomische Michelin-gids België - Luxemburg 2012 zette, amper tien maanden na opening van het restaurant, Centpourcent in de kijker en bekroonde het met een michelinster. Sindsdien werden deze beoordelingen jaarlijks opnieuw bevestigd.

Zaalteam

Anneleen ontvangt als ervaren gastvrouw alle bezoekers met een charmante glimlach en helpt met deskundige raad bij de keuze uit onze verschillende menu's . Zij wordt bijgestaan door Chaeyma, Jasper 
Sommelier Bram die steeds een passende wijn of andere drank vindt om de culinaire ervaring compleet te maken. Zij zorgen ook voor de professionele bediening in het restaurant.

Keukenteam

Culinair talent Axel stelt maandelijks een gevarieerde menukaart op, waarbij seizoeneigen streekprodukten volledig tot hun recht komen. 

Met eigentijdse gerechten verlegt het keukenteam de grenzen van traditionele kooktechnieken en worden smaken verrassend gecombineerd.
Michl, Matthias, Robin & Arne zetten zich samen met Chef Axel in om het culinair concept van Centpourcent om te zetten in een hedendaagse smaakechte keuken, die zorgvuldig bereide gerechten presenteert met een uitbundig exotische afwerking.

Met fijnzinnige precisie zorgt onze pâtissier Bartel voor de zoete combinaties, waarmee elke gast rustig kan nagenieten.

Samantha & Ricardo laat de potten en pannen opnieuw blinken en staat in voor een optimale hygiëne zowel in de keuken als in het restaurant.

 

 

Blog

Dinner in The Sky - Zondag 1 juni

Van 22 mei tot 22 juni 2025 vindt Dinner in the Sky plaats op het historische slagveld van Waterloo. Op 1 juni neemt Axel Colonna-Cesari plaats achter het fornuis op 50 meter hoogte. Mis deze kans niet!

Lees meer

Mechelen Culinair

Mechelen Culinair is een gratis toegankelijk foodfestival dat plaatsvindt op 7 - 8  & 9 juni 2025 op de binnenkoer van het stadhuis aan de Grote Markt in Mechelen.

Lees meer

Yeat toont u onze last minutes

Liever spontaan op restaurant? Is het praktisch moeilijk om een restaurantbezoek op voorhand in te plannen?

Lees meer