Genieten

Elke maand kunnen onze gasten genieten van een gastronomisch 5-gangenmenu (voor € 106,00 - met aangepaste wijnen € 154,00), waarbij Chef Axel Colonna-Cesari zich voor zijn eigentijdse gerechten laat inspireren door seizoeneigen verse streekprodukten.
In plaats van aangepaste wijnen* kan U ook kiezen voor een selectie bieren of speciaal bereide niet-alcoholische dranken, die passen bij het menu.

We prikkelen uw zintuigen met: 

Aperitiefhapje
_____ _____

Kreeft

tomaten variëteiten
koffie emulsie – saffraan
_____ _____

Griet

artisjok – rabarber – anijs
_____ _____

Langoustine

Franse groene asperge BBQ
erwt – yuzu – XO saus
_____ _____

Duif uit Anjou

gefermenteerde rode biet – venkel
aardappelkrokant
_____ _____
  
Jasmijn & limoen

avocado – kokosnoot


U kan kiezen voor een selectie van mooi gerijpte hoevekazen 
bij vervanging van het dessert met een supplement van 10 €
of een assortiment kaas als extra gang met een supplement van 18 €

* In de optie met aangepaste wijnen wordt bij iedere gang een bijhorende wijn geserveerd, uitgezonderd bij de nagerechten / hoevekazen. Onze menu's zijn ook verkrijgbaar met een aangepast bierarrangement of niet-alcoholische ice tea's. Indien gewenst, selecteren wij voor u ook een passende dessertwijn.

Blog

Yeat toont u onze last minutes

Liever spontaan op restaurant? Is het praktisch moeilijk om een restaurantbezoek op voorhand in te plannen?

Lees meer

Blond Ale 7% - Session 4.5% - Tripel 8.5%

Drie bieren van Centpourcent, gemaakt door Jef Meynen in Brouwerij Anders te Halen, die in een mooie cadeauverpakking te koop worden aangeboden. Ideale cadeau!

Lees meer

Vacature Chef de Partie / Patissier (m/v)

Wil je ook deel uitmaken van het Centpourcent-keukenteam? Sterrenchef Axel Colonna-Cesari is op zoek naar gemotiveerde en ervaren medewerkers om het keukenteam te versterken. Geïnteresseerden kunnen spontaan solliciteren door hun curriculum vitae (CV) ter attentie van Anneleen Soethaert of Axel Colonna-Cesari te sturen naar info@centpourcent.be

Lees meer