Genieten
Elke maand kunnen onze gasten genieten van een gastronomisch 5-gangenmenu (voor € 106,00 - met aangepaste wijnen € 152,00), waarbij Chef Axel Colonna-Cesari zich voor zijn eigentijdse gerechten laat inspireren door seizoeneigen verse streekprodukten.
In plaats van aangepaste wijnen* kan U ook kiezen voor een selectie bieren of speciaal bereide niet-alcoholische dranken, die passen bij het menu.
We prikkelen uw zintuigen met:
Aperitiefhapje
_____ _____
Rivierkreeft
Griekse yoghurt – dille
limoen – piment d’espelette
_____ _____
Tarbot
knolselder - truffel
kervel - girolle
_____ _____
Sint Jakobsvrucht & langoustine
varkenspoot - venkel
zee-egel emulsie
_____ _____
Hertenbout
duxelle champignon
schorseneer - jeneverbes
_____ _____
Butternut & amandel
passievrucht - sinaas
U kan kiezen voor een selectie van mooi gerijpte hoevekazen
bij vervanging van het dessert met een supplement van 10 €
of een assortiment kaas als extra gang met een supplement van 18 €
* In de optie met aangepaste wijnen wordt bij iedere gang een bijhorende wijn geserveerd, uitgezonderd bij de nagerechten / hoevekazen. Onze menu's zijn ook verkrijgbaar met een aangepast bierarrangement of niet-alcoholische ice tea's. Indien gewenst, selecteren wij voor u ook een passende dessertwijn.