Ontdekken
Chef Axel Colonna-Cesari laat zich inspireren door het rijke aanbod aan seizoeneigen streekprodukten en stelt elke twee weken een nieuw 3-gangenmenu "Ontdekken"
(voor € 60,00 - met aangepaste wijnen € 80,00) samen.
In plaats van aangepaste wijnen* kan u ook kiezen voor een selectie bieren of speciaal bereide niet-alcoholische dranken, die passen bij het menu.
Wij prikkelen uw zintuigen met:
(20 november - 23 november & 27 november - 30 november)
Aperitiefhapjes
_____ _____
Sint Jakobsvrucht
snijboon - schorseneer
kumquat - dashi beurre blanc
_____ _____
Fazant
savooikool - knolselder
bospaddenstoelen - Fine Champagne
_____ _____
Tarte tatin van appel
vanille Madagascar - kaneel
* In de optie met aangepaste wijnen wordt bij iedere gang een bijhorende wijn geserveerd, uitgezonderd bij de nagerechten / hoevekazen. Onze menu's zijn ook verkrijgbaar met een aangepast bierarrangement of niet-alcoholische ice tea's. Indien gewenst, selecteren wij voor u ook een passende dessertwijn.