Ontdekken

Chef Axel Colonna-Cesari laat zich inspireren door het rijke aanbod aan seizoeneigen streekprodukten en stelt elke twee weken een nieuw 3-gangenmenu "Ontdekken" 
(voor € 60,00 - met aangepaste wijnen € 80,00) samen.
In plaats van aangepaste wijnen* kan u ook kiezen voor een selectie bieren of speciaal bereide niet-alcoholische dranken, die passen bij het menu.


Wij prikkelen uw zintuigen met:
(20 november - 23 november  & 27 november - 30 november)

Aperitiefhapjes

_____ _____

Sint Jakobsvrucht

snijboon - schorseneer
kumquat - dashi beurre blanc

_____ _____

Fazant

savooikool - knolselder
bospaddenstoelen - Fine Champagne

_____ _____

Tarte tatin van appel

vanille Madagascar - kaneel
 

* In de optie met aangepaste wijnen wordt bij iedere gang een bijhorende wijn geserveerd, uitgezonderd bij de nagerechten / hoevekazen. Onze menu's zijn ook verkrijgbaar met een aangepast bierarrangement of niet-alcoholische ice tea's. Indien gewenst, selecteren wij voor u ook een passende dessertwijn.

Blog

Traiteur deLUXE Eindejaar 2024

In Restaurant Centpourcent worden alle voorbereidingen getroffen om een succesvol Traiteur deLuxe-afhaaldienst te organiseren, zodat U ook in huiselijke sfeer van onze gastronomische eindejaarsgerechten kan genieten.

Lees meer

Blond Ale 7% - Session 4.5% - Tripel 8.5%

Drie bieren van Centpourcent, gemaakt door Jef Meynen in Brouwerij Anders te Halen, die in een mooie cadeauverpakking te koop worden aangeboden. Ideale cadeau!

Lees meer

Yeat: Last-minute booking

Yeat brengt je op de hoogte van alle last-minute vrijgekomen tafeltjes in restaurant Centpourcent.

Lees meer