Proeven
Chef Axel Colonna-Cesari stelt elke maand een gastronomisch 4-gangenmenu (voor € 90,00 - met aangepaste wijnen € 130,00) samen. Deze formule is elke dag verkrijgbaar, behalve op vrijdagavond & zaterdagavond.
In plaats van aangepaste wijnen* kan u ook kiezen voor een selectie bieren of speciaal bereide niet-alcoholische dranken, die passen bij het menu.
Wij serveren:
Aperitiefhapje
_____ _____
Kreeft
tomaten variëteiten
koffie emulsie – saffraan
_____ _____
Griet
artisjok – rabarber – anijs
_____ _____
Duif uit Anjou
gefermenteerde rode biet – venkel
aardappelkrokant
_____ _____
Jasmijn & limoen
avocado – kokosnoot
U kan kiezen voor een selectie van mooi gerijpte hoevekazen
bij vervanging van het dessert met een supplement van 10 €
of een assortiment kaas als extra gang met een supplement van 18 €
* In de optie met aangepaste wijnen wordt bij iedere gang een bijhorende wijn geserveerd, uitgezonderd bij de nagerechten / hoevekazen. Onze menu's zijn ook verkrijgbaar met een aangepast bierarrangement of niet-alcoholische ice tea's. Indien gewenst, selecteren wij voor u ook een passende dessertwijn.